OM OSS

Kallpressad linolja från Boställets Lin – den bästa ytbehandlingen

NATURPRODUKTER FRAMSTÄLLDA MED OMTANKE

Alla ytor behöver en ytbehandling förr eller senare och då är det viktigt att gå rätt till väga. Det är därför vi på Boställets Lin HB specialiserat oss på kallpressad linolja, som är den erkänt bästa metoden vid ytbehandling.

Behöver dina utemöbler impregneras? Behöver din fasad fräshas upp? Kanske behöver din bil rostskyddas?

Våra linoljeprodukter är idealiska vid alla former av ytbehandlingar. Kontakta oss eller handla i vår webshop.

Kvalitet

Kvalitet har alltid varit ett nyckelord i vår verksamhet. Med närodlade råvaror och egen produktion har vi kontroll över vår tillverkning steg för steg – från sådd till skörd och vidare till färdig produkt. Dessutom vet vi hur viktigt det är att behandla varje yta på rätt sätt och ser därför till att erbjuda ett intressant utbud av produkter, gjorda av den renaste kallpressade linoljan på marknaden, tillverkade av de finaste linfrön från södra Sverige.

Erfarenhet

Hos Boställets Lin HB finner du inte bara den finaste av kallpressad linolja i Sverige, utan även personal med både erfarenhet och spetskompetens inom branschen. Vi har en stor kunskap om de råvaror som används vid ytbehandlingar, impregneringar, rostskydd och mycket mer. Genom åren har vi hjälpt kunder med alla möjliga sorters behov och vi är inte rädda för att ta oss an nya utmaningar.

Service

Du behöver inte vara händig eller expert på kallpressad linolja för att genomföra en snygg och effektiv ytbehandling. Vi eller våra återförsäljare hjälper dig att välja rätt produkt och i de flesta fall kan vi även vägleda dig genom arbetet med din ytbehandling. Personlig och pedagogisk service menar vi på Boställets Lin HB är av stor vikt. Därför har vi som mål att alltid samarbeta med pålitliga och trevliga återförsäljare som inte bara har stor kunskap om våra produkter, men även om deras användningsområden.

Köp din linolja från Boställets Lin

Från vår produktion av linolja tillverka linoljefärg och linfrökaka.
När du köper vår linolja så får du en svensk, närproducerad och miljövänlig produkt!